Over ons

ExclusieveRum.nl staat voor een online webwinkel met een uitgebreid assortiment van speciale rum(producten). Ons doel is dan ook om onze klanten een breed scala aan high-end kwalitatieve rum aan te bieden tegen een goede prijs, de beste service met eenvoudige en veilige online betalingsmogelijkheden. ExclusieveRum.nl is daardoor een online drankenspeciaalzaak, welke meer biedt dan alleen standaard rum.

ASSORTIMENT
Het assortiment van ExclusieveRum.nl bestaat uit specialistische exclusievere vari√ęteiten rum. Het grootste deel van de aangeboden rum is direct op voorraad, dus direct leverbaar. Mocht er een product zijn wat nog niet op onze website staat, neem dan contact met ons op dan proberen wij deze in ons assortiment op te nemen. Zodoende groeit ons assortiment rum elke dag en voldoet het nog beter aan uw wensen als rumliefhebber.

SERVICE

ExclusieveRum.nl doet er alles aan om 100% klanttevredenheid na te streven. Naast goede prijzen en een exclusief assortiment stellen wij alles in staat om een optimaal serviceniveau te bereiken. Wij doen er dan ook alles aan om u als klant tevreden te stellen, want wij kunnen alleen succesvol zijn als u tevreden bent. Dit houdt in dat wij u naast exclusiviteit een betrouwbare, uitgebreide en veilige winkelervaring willen bieden.