Gepost op

Casa Santo Domingo – Rum Cocktails

Vandaag het recept van een Casa Santo Domingo, de favoriete cocktail van Lorena Vasquez. Deze Master Blender van Zacapa is uitzonderlijk in de mannenwereld van Meester blenders. Met genoeg doorzettingskracht heeft zij haar doel bereikt. Zij heeft het voordeel dat ze niet alleen goed op details let, maar ook een beter ontwikkelde ‘feeling’ heeft voor goede rum, zowel zintuiglijk als intuïtief. Rum drinkt zij graag ‘dry’ of in een goede cocktail. Haar tip voor wanneer je de rum ‘dry’ drinkt is dat hij wel de juiste temperatuur moet hebben, namelijk van 18 tot 20°C. Hieronder het recept van de Casa Santo Domingo cocktail.

Casa Santo Domingo cocktail

Ingrediënten:

  • 30 ml Zacapa Rum
  • 7,5 ml sinaasappellikeur
  • 6 druppels Angostura Bitters
  • 3 druppels Peychaud Bitters
  • 2 druppels Orange Bitters
  • Champagne
  • Een schijfje sinaasappel

Bereiding:

  • Giet alle ingrediënten in een shaker en meng ze zachtjes.
  • Giet de inhoud vervolgens in een cocktailglas.
  • Voeg de champagne toe.
  • Garneer met een schijfje sinaasappel.
Wat wil jij zeggen?